Peralatan Produksi Piala Kertas Otomatis Super High Speed

Peralatan Produksi Piala Kertas Otomatis Super High Speed

S100 Peralatan produksi cangkir kertas otomatis kanthi kacepetan super dhuwur Mesin cangkir kertas aman lan stabil swara kurang saka persediaanMesin Yongbo S100 Peralatan produksi cangkir kertas otomatis kanthi kecepatan super Mesin cangkir kertas aman lan stabil swara kurang saka persediaan

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Super High Speed ​​Fully Automatic Paper Cup Production Equipment Informasi dhasar


Nomer model

YB-S100

merek

YongBomachinery

kacepetan

100-110 min / pcs

negara

Cina

merek dagang

Customized

Sawise didol

Nyambung

Tumpaan

Kasus Kayu

babar pisan

1 taun (alasan non-manungsa)


Yongbo Machinery S100 Peralatan produksi cangkir kertas otomatis kanthi kacepetan super dhuwur Mesin cangkir kertas aman lan stabil swara kurang saka pasokan data Mesin


Nomer model

S100 peralatan produksi cangkir kertas kanthi otomatis kanthi kacepetan super dhuwur Mesin cangkir kertas aman lan ora stabil saka pasokan saham

Ukuran cangkir kertas

2-12oz (Mold replaceable, Max cup dhuwur: 115mm, Max ngisor jembaré: 75mm)

kacepetan operasi

100-110 PCS / min (kacepetan dipengaruhi dening ukuran cangkir, kekandelan kualitas kertas)

Bahan mentahan

Kertas dilapisi PE siji utawa kaping pindho (cocog kanggo cangkir minuman panas lan adhem)

Gram bobot saka kertas

150-350 gram saben kothak meter

voltase

50/60HZ, 380V/220V

Total daya

5 kw

Bobot reged

2500 kg

Ukuran mesin (dawa * lebar * dhuwur

2200*1350*1900mm (ukuran mesin)

900*700*2100mm (ukuran cup panrima)

Mode ikatan awak cangkir

Gelombang ultrasonik


Yongbo Machinery S100 Peralatan produksi cangkir kertas otomatis kanthi kacepetan super dhuwur Mesin cangkir kertas aman lan ora stabil kanthi gangguan saka tampilan lat pasokan saham



Yongbo Machinery S100 Peralatan produksi cangkir kertas otomatis kanthi kacepetan super dhuwur Mesin cangkir kertas aman lan stabil swara kurang saka persediaan Pangenalan produk


Mesin pembentuk cangkir kertas PE kaping pindho S100 yaiku jinis mesin otomatis multi-stasiun, ngasilake cangkir minuman kertas, cangkir koka, cangkir kopi utawa wadhah berbentuk kerucut panganan liwat pakan kertas otomatis, sealing, ngisi minyak, siram ngisor, pemanasan, knurling, rolling cembung, rolling, unloading lan proses terus-terusan liyane. Mesin kasebut nggunakake konverter frekuensi kontrol program mikrokomputer, regulasi kacepetan tanpa langkah. Sumber daya: 220V-380V opsional. Kontrol otomatis nggunakake kontak kontrol cahya - kurang ngalih.
Fitur produk:
Mesin tuwung kertas spesifikasi khusus S100 dirancang lan diprodhuksi miturut kabutuhan pasar. Adhedhasar mesin tuwung kertas konvensional (YB-9 lan YB-12), stroke desain mesin tambah, kanggo produksi sawetara ukuran cangkir kertas 40ml-12OZ.
(Wigati: Kapasitas produksi nyata saka mesin dipengaruhi dening akeh faktor. Data ing ndhuwur mung kanggo referensi.)




Sepuluh stasiun tuwung awak membran
Tutup ngisor lan pinggiran crimped


Sistem penggerak CAM
Meja kerja terpadu


Tampilan produksi



Hot Tags: Peralatan Produksi Piala Kertas Otomatis Super High Speed, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Made in China, Grosir, Tuku, Kualitas, Rega

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.