High Speed ​​Single Plate Open Cam Paper Cup Machine
  • High Speed ​​Single Plate Open Cam Paper Cup Machine - 0 High Speed ​​Single Plate Open Cam Paper Cup Machine - 0
  • High Speed ​​Single Plate Open Cam Paper Cup Machine - 1 High Speed ​​Single Plate Open Cam Paper Cup Machine - 1

High Speed ​​Single Plate Open Cam Paper Cup Machine

Iki Yongbo Machinery® High Speed ​​Single Plate Open Cam Paper Cup Machine mbentuk mesin nduweni kaluwihan saka kinerja dhuwur, efisiensi dhuwur lan kualitas dhuwur; awak piring baja sakabèhé lan sistem lubrication uyuh lenga njamin operasi normal lan stabil long-term saka peralatan.

Model:YB-12

Kirim Pitakonan

Unduh PDF

Deskripsi Produk

Yongbo Machinery High Speed ​​Single Plate Open Cam Paper Cup Machine Pambuka


Iki Yongbo Machinery & reg;High Speed ​​Single Plate Open Cam Paper Cup Machinepunika penemuan paling anyar saka kualitas dhuwur lan nerangake karo periode Njamin punika 12 sasi sawise njaluk mesin. Mesin iki nduweni efisiensi dhuwur, hemat energi, linuwih, lan humanisasi, lan dikembangake khusus kanggo nyukupi produksi cerdas modern.

 

Mesin Yongbo High Speed ​​Single Plate Open Cam Paper Cup Parameter Mesin (Spesifikasi)


Model

Mesin Cup Kertas Otomatis

Ukuran Paper Cup

40ml-16oz (Cetakan bisa diganti)

Bahan Baku

 

150-350g/ã¡(Siji utawa rong sisi PE (polietilena) dilapisi film/kertas laminasi)

Bobot kertas sing cocog

150-350 g/m

Produktivitas

70-85 Pcs / Min

Sumber Daya

220V/380V 50Hz

Total Daya

4 KW

Total Bobot

1870KG

Ukuran Paket (L x W x H)

2100x1230x1970mm (LxWxH)

Sumber Udara Kerja

0,4-0,5m³ / min

 


Mesin Yongbo High Speed ​​Single Plate Open Cam Paper Cup Machine Fitur lan Aplikasi


High Speed ​​Single Plate Open Cam Paper Cup Machinebisa nyetel kertas uga liwat proses telung feed, Nyingkiri: Irregularities nalika lempitan penggemar kertas.

Kontrol layar tutul PLC: operasi luwih gampang lan luwih akurat.

Sistem pelumasan minyak kanthi otomatis

Gear lan silinder mbukak ningkatake stabilitas lan kacepetan.

 

Yongbo Machinery High Speed ​​Single Plate Open Cam Paper Cup Machine Details


High Speed ​​Single Plate Open Cam Paper Cup Machinedipasang ultrasonik ing mesin, nyuda papan sing dikuwasani.

Nalika menehi kertas ngisor, kadhangkala kertas ngisor bakal nguripake liwat, ora bisa cocog penggemar kertas uga, mesin iki shorten proses, menehi ngisor langsung, supaya masalah.

3. Sampah kertas dibuwangdening tabung. Nalika mesin digunakake, supaya kertas sampah ketik mesin nang bagean, mengaruhi mesin mlaku.




Hot Tags: High Speed ​​Single Plate Open Cam Paper Cup Machine, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Made in China, Grosir, Tuku, Kualitas, Rega

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.