Mesin Cangkir Kertas Plat Tunggal
  • Mesin Cangkir Kertas Plat Tunggal - 0 Mesin Cangkir Kertas Plat Tunggal - 0

Mesin Cangkir Kertas Plat Tunggal

Iki Yongbo Machinery® Single Plate Paper Cup Machine mesin cangkir kertas cerdas kanthi kacepetan dhuwur nggunakake tata letak meja, sing ngisolasi cetakan mbentuk saka bagean transmisi. Lubrication semprotan otomatis nganggo struktur transmisi sumbu longitudinal, mekanisme indeksasi silinder lan transmisi gear; macem-macem mbentuk cetakan disetel ing meja, kang trep kanggo reresik lan pangopènan. Listrik nganggo kontrol PLC, pemantauan pelacakan fotoelektrik kabeh, pakan servo. Kapasitas produksi bisa nganti 120 potongan / min. Cocog kanggo ngasilake cangkir kertas kadhemen / panas 5-16 oz.

Kirim Pitakonan

Unduh PDF

Deskripsi Produk

Yongbo Machinery Mesin Cangkir Kertas Plat Tunggal Pambuka


Iki Yongbo Machinery & reg; Mesin Piala Kertas Cam Open yaiku desain anyar sing nambah sistem pemanasan ngisor luwih saka desain lawas sing nggawe efek sealing cangkir kertas luwih apik. Model iki dilengkapi cetakan 10 Piala, sing luwih cepet tinimbang cetakan 8 Piala lawas. Piring baja menet kertas ngisor kanggo nggawe pakan kertas luwih stabil lan lancar. Loro penggemar pendinginan, loro penggemar bisa nggawe kipas kertas luwih cepet, nggawe penggemar tuwung luwih sealing.


Parameter Mesin Yongbo Machinery Single Plate Paper Cup (Spesifikasi)


Model

Dhuwur Kacepetan Simple Model Ultrasonik Paper Cup Machine YB-S100

Ukuran Paper Cup

2 - 12 OZ (Mould exchangeable, Max Cup Dhuwur: 115mm, Max Ambane ngisor: 75mm)

Rated Speed

100-110pcs / mnt (Kacepetan dipengaruhi dening ukuran cangkir, kekandelan kualitas kertas)

Bahan Baku

Siji utawa Loro sisih PE ditutupi Kertas (Popular kanggo Cangkir ngombe Panas lan Dingin)

Kertas bobot sing cocog

150-350gsm

Sumber Kertas

50/60HZ, 380V/220V

Total Daya

5KW

Total Bobot

2500KG

Ukuran Paket (L * W * H)

2200*1350*1900mm (ukuran mesin)

900*700*2100mm (ukuran meja ngumpulake)

Cangkir sisih Welding

Pemanas ultrasonik



Yongbo Machinery Mesin Cangkir Kertas Plat Tunggal Fitur lan Aplikasi



IkiMesin Cangkir Kertas Plat TunggalPanel kontrol kanthi switch kualitas apik, pengontrol suhu lan konverter kacepetan. Kabeh operasi mesin bisa rampung kanthi gampang dening panel iki.

IkiMesin Cangkir Kertas Plat Tunggaldesain anyar nambah sistem dadi panas ngisor luwih saka desain lawas kang nggawe efek sealing tuwung kertas luwih apik.

IkiMesin Cangkir Kertas Plat TunggalPapan operasi gedhe lan nglukis Papan baja terpadu, luwih awet lan gampang kanggo ngresiki.


Yongbo Machinery Mesin Cangkir Kertas Plat Tunggal



Produktivitas


1. Output produksi saben shift (8 jam) nganti 58.000 cangkir lan 4,5 yuta cangkir saben sasi (telung shift);

2. Tingkat qualified ing produksi normal luwih saka 99%;

3. Siji operator bisa nangani sawetara mesin ing wektu sing padha.


Mekanik


1. Bagian mekanik dijamin 5 taun utawa output tekan 200 yuta cangkir, lan bagian listrik dijamin 1 taun.

2. Kabeh bagean ing meja mbentuk gampang diakses.

3. Kabeh bagean ing meja mbentuk wis lubricated dening perlu lenga. Lenga kudu diganti karo lenga paling anyar saben 4-6 sasi.



Hot Tags: Mesin Piala Kertas Plat Tunggal, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Made in China, Grosir, Tuku, Kualitas, Rega

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy