Piala Kertas Langsung Forming Machine Cup Equipment Paper Cup Machine

Piala Kertas Langsung Forming Machine Cup Equipment Paper Cup Machine

S100 Mesin Pembentuk Kertas Sekali Pakai Peralatan Produksi Pabrik Tungku Kertas Langsung Mesin Pembentuk Piala Peralatan Mesin Piala Kertas (Warna Kasus Bisa Disesuaikan)Mesin Yongbo S100 Mesin Pembentuk Kertas Sekali Pakai Peralatan Produksi Pabrik Langsung Mesin Pembentuk Piala Kertas Peralatan Mesin Cangkir Kertas (Warna Kasus) bisa disesuaikan)

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Direct Paper Cup Forming Machine Cup Equipment Paper Cup Machine Informasi dhasar


Nomer model

YB-S100

merek

YongBomachinery

kacepetan

100-110 min / pcs

negara

Cina

merek dagang

Customized

Sawise didol

Nyambung

Tumpaan

Kasus Kayu

babar pisan

1 taun (alasan non-manungsa)


Mesin Yongbo S100 Cangkir kertas sekali pakai mesin pembentuk pabrik peralatan produksi Pabrik cangkir kertas langsung mesin pembentuk cangkir peralatan mesin cangkir kertas (warna kasus bisa disesuaikan) Data mesin


Nomer model

S100 Mesin Pembentuk Cangkir Kertas Sekali Pakai Peralatan Produksi Pabrik Langsung Mesin Pembentuk Cangkir Kertas Peralatan Cangkir Mesin Cangkir Kertas (warna kasus bisa disesuaikan)

Ukuran cangkir kertas

2-12oz (Mold replaceable, Max cup dhuwur: 115mm, Max ngisor jembaré: 75mm)

kacepetan operasi

100-110 PCS / min (kacepetan dipengaruhi dening ukuran cangkir, kekandelan kualitas kertas)

Bahan mentahan

Kertas dilapisi PE siji utawa kaping pindho (cocog kanggo cangkir minuman panas lan adhem)

Gram bobot saka kertas

150-350 gram saben kothak meter

voltase

50/60HZ, 380V/220V

Total daya

5 kw

Bobot reged

2500 kg

Ukuran mesin (dawa * lebar * dhuwur

2200*1350*1900mm (ukuran mesin)

900*700*2100mm (ukuran cup panrima)

Mode ikatan awak cangkir

Gelombang ultrasonik

Mesin Yongbo S100 Mesin Pembentuk Cangkir Kertas Sekali Pakai Peralatan Produksi Pabrik Langsung Mesin Pembentuk Cangkir Kertas Peralatan Cangkir Kertas Mesin Cangkir Kertas (warna kasus bisa disesuaikan) tampilan lat



Mesin Yongbo S100 Mesin Pembentuk Cangkir Kertas Sekali Pakai Peralatan Produksi Pabrik Langsung Mesin Pembentuk Cangkir Kertas Peralatan Cangkir Kertas Mesin (warna kasus bisa disesuaikan) Pengenalan produk


S100 kaping pindho PE mesin tuwung kertas minangka jinis mesin otomatis multi-stasiun, iku mrodhuksi cangkir wedang kertas, cangkir es krim utawa conthong panganan shaped wadhah liwat dipakani kertas otomatis, sealing, Isi lenga, flushing ngisor, dadi panas, knurling, convex rolling, pinggiran rolling, unloading lan proses terus-terusan liyane. Mesin kasebut nggunakake konverter frekuensi kontrol program mikrokomputer, regulasi kacepetan tanpa langkah. Sumber daya: 220V-380V opsional. Kontrol otomatis nggunakake kontak kontrol cahya - kurang ngalih.
Mesin cetakan cangkir kertas S100 minangka peralatan sing cocog kanggo ngasilake cangkir PE siji lan kaping pindho. Mesin iki prasaja kanggo operate (siji wong bisa operate 2-3), kinerja stabil, lemah kurang, efficiency dhuwur, iku pilihan pisanan kanggo proyek investasi lan Entrepreneurship.
Desain anyar sistem pakan kertas ngisor cangkir: kertas kertas ngisor piring baja, pakan kertas luwih lancar. Nambah mbusak kethokan otomatis (gram cilik kertas bisa dipotong)
Sistem cooling: Tambah loro penggemar cooling, loro penggemar bisa nggawe kipas kertas cooling luwih cepet, nggawe penggemar cangkir luwih disegel
(Wigati: Kapasitas produksi nyata saka mesin dipengaruhi dening akeh faktor. Data ing ndhuwur mung kanggo referensi.)




Sepuluh stasiun tuwung awak membran
Tutup ngisor lan pinggiran crimped


Sistem penggerak CAM
Meja kerja terpadu


Tampilan produksi



Hot Tags: Piala Kertas Langsung Forming Machine Peralatan Piala Mesin Piala Kertas, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Made in China, Grosir, Tuku, Kualitas, Rega

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.