Mesin Cetak Piala Kertas Ultrasonik Ultra-dhuwur Kinerja Tinggi

Mesin Cetak Piala Kertas Ultrasonik Ultra-dhuwur Kinerja Tinggi

Mesin tuwung kertas ultrasonik otomatis siji-wektu produksi mesin tuwung kertas ultra-dhuwur biaya kinerja tuwung kertas mesin ngecor.Ing ngisor iki introduksi kualitas dhuwur Ultrasonik Ultra-dhuwur Performance Paper Cup Molding Machine, wus kanggo mbantu luwih ngerti iku. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik!

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Otomatis Ultrasonik Ultra-dhuwur Performance Paper Cup Molding Machine informasi dhasar


Nomer model

YB-S100

merek

YongBomachinery

kacepetan

100-110 min / pcs

negara

Cina

merek dagang

Customized

Sawise didol

Nyambung

Tumpaan

Kasus Kayu

babar pisan

1 taun (alasan non-manungsa)


Yongbo Machinery Otomatis Ultrasonik Ultra-dhuwur Performance Paper Cup Molding Machine data Machine


Nomer model

Mesin cangkir kertas ultrasonik otomatis siji-wektu produksi mesin cangkir kertas kinerja biaya dhuwur banget mesin cetakan cangkir kertas

Ukuran cangkir kertas

2-12oz (Mold replaceable, Max cup dhuwur: 115mm, Max ngisor jembaré: 75mm)

kacepetan operasi

100-110 PCS / min (kacepetan dipengaruhi dening ukuran cangkir, kekandelan kualitas kertas)

Bahan mentahan

Kertas dilapisi PE siji utawa kaping pindho (cocog kanggo cangkir minuman panas lan adhem)

Gram bobot saka kertas

150-350 gram saben kothak meter

voltase

50/60HZ, 380V/220V

Total daya

5 kw

Bobot reged

2500 kg

Ukuran mesin (dawa * lebar * dhuwur

2200*1350*1900mm (ukuran mesin)

900*700*2100mm (ukuran cup panrima)

Mode ikatan awak cangkir

Gelombang ultrasonik

Yongbo Machinery Otomatis Ultrasonik Ultra-dhuwur Performance Paper Cup Molding Machine tampilan Flat



Yongbo Machinery Otomatis mesin cangkir kertas ultrasonik produksi siji-wektu mesin cangkir kertas kinerja biaya ultra dhuwur mesin cetak cangkir kertas introduksi produk


1, sasis mesin kekandelan piring wesi.

2, ngisor supaya nambah fuselage kanggo nggawe mesin luwih stabil.

3 Kontrol layar tutul, kanthi injeksi lenga otomatis, trep kanggo para pekerja ngoperasikake pelumasan mesin.

4, ember cup-free ora ngirim kertas ngisor, cup ngisor tanpa sampah.

5, piring siji ora struktur tabrakan, ora struktur ngisor.

6, desain konsep pokok saka mesin disk siji kanggo nyilikake tumindak keluwih mesin, sing liyane tumindak mesin sawise pangopènan liyane.

7. Sing kurang tumindak, sing luwih cilik konsumsi lan kurang konsumsi daya.

8, mesin iki bisa dadi telung, limang cangkir mesin, trep kanggo buruh kanggo operate * nyuda beban upah pabrik.

9. Mesin Moulding Piala Kertas Ultrasonik Ultra-dhuwur Kinerja kompak kanthi bobot total 2 ton. 10. Pigura ngarep mesin adopts kacepetan medium Korea telung struktur CAM kanggo dipakani kertas, kertas ngisep lan rwaning wrapping. Pigura mburi diunekake lan knurled adopts struktur anyar kanggo entuk stabilitas mesin lan pangopènan trep.
(Wigati: Kapasitas produksi nyata saka mesin dipengaruhi dening akeh faktor. Data ing ndhuwur mung kanggo referensi.)





Sepuluh stasiun tuwung awak membran
Tutup ngisor lan pinggiran crimped


Sistem penggerak CAM
Meja kerja terpadu


Tampilan produksi



Hot Tags: Mesin Cetak Piala Kertas Ultrasonik Ultra-dhuwur Kinerja Tinggi, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Kualitas, Rega

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.