Mesin Cangkir Kertas Cerdas Otomatis
  • Mesin Cangkir Kertas Cerdas Otomatis - 0 Mesin Cangkir Kertas Cerdas Otomatis - 0

Mesin Cangkir Kertas Cerdas Otomatis

Minangka pabrik profesional, Yongbo Machinery® pengin nyedhiyakake Mesin Piala Kertas Cerdas Otomatis sing berkualitas tinggi. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Pitakonan

Unduh PDF

Deskripsi Produk

Yongbo Machinery Mesin cangkir kertas cerdas otomatis Pambuka

Iki Yongbo Machinery & reg; Mesin tuwung kertas cerdas otomatis sing anyar dirancang mesin tuwung kertas minangka mesin mbentuk cangkir kertas kanthi otomatis, sing bisa ngasilake cangkir kertas kanthi ukuran sing beda-beda liwat pirang-pirang proses sing terus-terusan, kalebu luwih saka 2 kali pakan kertas otomatis, piranti nyegah kertas ( kanggo mesthekake posisi akurat), welding ultrasonik,Transfer penggemar kertas karo tangan gaib, lubricate karo lenga silikon, bolongan doyo ing ngisor, melu ngisor, preheat ngisor, knurl ngisor, lan metu saka tuwung. Mesin kasebut dikembangake dening perusahaan kita, sawise perbaikan teknis lengkap, stabilitas wis ditingkatake.

Iki Yongbo Machinery & reg;Mesin cangkir kertas cerdas otomatisyaiku desain anyar nambahake sistem pemanasan ngisor luwih saka desain lawas sing nggawe efek sealing cangkir kertas luwih apik. Model iki dilengkapi cetakan 10 Cup, sing luwih cepet tinimbang cetakan 8 Cup lawas Piring baja menet kertas ngisor kanggo nggawe pakan kertas luwih stabil lan lancar. Loro penggemar pendinginan, loro penggemar bisa nggawe kipas kertas dadi luwih cepet, nggawe penggemar cangkir luwih sealing.



Mesin Yongbo Parameter mesin cangkir kertas cerdas otomatis (Spesifikasi)


Model

Dhuwur Kacepetan Simple Model Ultrasonik Paper Cup Machine YB-S100

Ukuran Paper Cup

2 - 12 OZ (Mould exchangeable, Max Cup Dhuwur: 115mm, Max Ambane ngisor: 75mm)

Rated Speed

100-110pcs / mnt (Kacepetan dipengaruhi dening ukuran cangkir, kekandelan kualitas kertas)

Bahan Baku

Siji utawa Loro sisih PE ditutupi Kertas (Popular kanggo Cangkir ngombe Panas lan Dingin)

Kertas bobot sing cocog

150-350gsm

Sumber Kertas

50/60HZ, 380V/220V

Total Daya

5KW

Total Bobot

2500KG

Ukuran Paket (L * W * H)

2200*1350*1900mm (ukuran mesin)

900*700*2100mm (ukuran meja ngumpulake)

Cangkir sisih Welding

Pemanas ultrasonik


Mesin Yongbo Mesin cangkir kertas cerdas otomatis Fitur lan Aplikasi



1 ,ikiMesin cangkir kertas cerdas otomatisNyetel kacepetan sing dirating yaiku 55 kaping / min, minangka kacepetan paling cepet ing china, duwe kontrol materi, ngirim kontrol kertas, kontrol cetakan, Kontrol koleksi, lsp. Sistem otomatis, yen mesin metu, bakal mandheg lan muni weker

2 ,ikiMesin cangkir kertas cerdas otomatisIki kalebu mesin nggawe produk kertas cerdas otomatis lengkap, kanthi kacepetan dhuwur, operasi sing gampang. Cocok kanggo kertas nganggo film PE.

3 ,ikiMesin cangkir kertas cerdas otomatis Ngirim materi kertas kanthi otomatis, dadi panas cetakan, ngecor panas, ngetung nomer otomatis, kontrol mikrokomputer, digunakake kanggo ngasilake kothak nedha awan kertas panganan cepet, cangkir kertas kue, kothak kemasan panganan dll.



Yongbo Machinery Details mesin cangkir kertas cerdas otomatis



1. Mesin tuwung kertas cerdas otomatis nganggo sistem pelumasan minyak otomatis (sistem sirkulasi minyak kalebu motor minyak, saringan, pipa tembaga) sing ndadekake kabeh bagean obah pindah kanthi cepet luwih lancar lan nambah umur layanan suku cadang. .




2. IkiMesin cangkir kertas cerdas otomatisdikembangake kanthi mandiri dening Yongbo Machinery, bisa ngasilake cangkir kertas kanthi ukuran sing beda-beda liwat pirang-pirang proses terus-terusan, kalebu luwih saka 2 kaping dipakani kertas otomatis, piranti anti-bali kertas (kanggo mesthekake posisi sing akurat), welding ultrasonik, nggunakake tangan sihir. penggemar kertas conveyed, lubricated karo lenga silikon, punched ing ngisor, lempitan ing ngisor, preheated ing ngisor, knurled ing ngisor, lan metu saka tuwung. Sawise dandan teknis lengkap, stabilitas mesin wis apik.

3.The nganggo kertas tuwung mesin piring baja mekso kertas ngisor kanggo nggawe kertas dipakani liyane stablyand lancar.


Kutipan: Mesin tuwung kertas Yb-9 ex rega pabrik ora kalebu pajak lan barang yaiku 69500 ​​RMB (Pasang kolektor cangkir)

------ Tipe pengepakan: pelat dasar kayu, lapisan plastik tahan lembab, eksternal kotak piring tertutup penuh

------ Wektu pangiriman: 40 dina sawise nampa pembayaran simpenan

------ Pembayaran: Simpenan 30% dening T / T ing advance, pangiriman marang pembayaran saka imbangan 70% sawise acceptance qualified

------ Ninggalake testing pabrik: sadurunge ninggalake pabrik, peralatan kudu dites dening loro pihak. Materi tes sing ditawakake panuku

------ Instalasi: kita bakal ngirim 1 teknisi kanggo mesin & s instalasi lan debugging miturut customerâ s requirement; papan lan penginapan teknisi lan biaya tiket pesawat bola-bali ditindakake dening panuku, biaya layanan tambahan USD80. Kanggo saben teknisi / sedina, kira-kira 5-7 dina kerja

------ Periode jaminan: Periode jaminan yaiku 12 wulan sawise entuk mesin

------ Supplier bakal nyedhiyani layanan: (sawise mbayar mesin)

------ supplier kanggo ngirim imbuhan saka instalasi lan commissioning

------ panyedhiya panuku langsung personel technical operasi mesin

------Panuku bakal nyedhiyani fasilitas lan ancang-ancang:(Mesin pangiriman kanggo rampung) ------pondasi lan adaptor daya sumber banyu lan pipa udara sing dikompress lan proyek sing gegandhengan



Hot Tags: Mesin Piala Kertas Cerdas Otomatis, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Made in China, Grosir, Tuku, Kualitas, Rega

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.