Mesin Pembentuk Piala Kertas Cerdas Otomatis
  • Mesin Pembentuk Piala Kertas Cerdas Otomatis - 0 Mesin Pembentuk Piala Kertas Cerdas Otomatis - 0

Mesin Pembentuk Piala Kertas Cerdas Otomatis

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Mesin Pembentuk Piala Kertas Cerdas Otomatis saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol sing paling apik lan pangiriman pas wektune.

Model:YB-S100

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Yongbo Machinery Otomatis cangkir kertas cerdas mbentuk machineYB-S100 Informasi dhasar

 

Nomer model

YB-S100

merek

YongBomachinery

 

kacepetan

100-110 min / pcs

negara

Cina

merek dagang

Customized

Sawise didol

Nyambung

Tumpaan

Kasus Kayu

babar pisan

1 taun (alasan non-manungsa)

 

Yongbo MachineryOtomatis cangkir kertas cerdas mbentuk mesinYB-S100 Mesin data


Nomer model

Mesin cangkir kertas cerdas kacepetan mediumYB-S100

 

Ukuran cangkir kertas

2-12oz (Mold replaceable, Max cup dhuwur: 115mm, Max ngisor jembaré: 75mm)

kacepetan operasi

100-110 PCS / min (kacepetan dipengaruhi dening ukuran cangkir, kekandelan kualitas kertas)

Bahan mentahan

Kertas dilapisi PE siji utawa kaping pindho (cocog kanggo cangkir minuman panas lan adhem)

Gram bobot saka kertas

150-350 gram saben kothak meter

voltase

50/60HZ, 380V/220V

Total daya

5 kw

Bobot reged

2500 kg

Ukuran mesin (dawa * lebar * dhuwur

2200*1350*1900mm (ukuran mesin)

900*700*2100mm (ukuran cup panrima)

Mode ikatan awak cangkir

Gelombang ultrasonik

 

Yongbo Machinery Otomatis cangkir kertas cerdas mbentuk machineYB-S100 Flat tampilan


Yongbo Machinery Mesin pembentuk cangkir kertas cerdas otomatisYB-S100 Pengenalan produk

 

Mesin pembentuk cangkir kertas cerdas otomatisYB-S100 yaiku peralatan mbentuk cangkir kertas kanthi otomatis, liwat transfer kertas nyedhot udara, welding ultrasonik utawa welding pemanasan listrik, injeksi minyak, transfer tabung mekanik, tabung cangkir, punching ngisor, lempitan ngisor, preheating, knurling , Rolling, koleksi cangkir lan pangolahan terus-terusan liyane, bisa dadi produksi stabil saka macem-macem specifications beda cangkir kertas, punika perusahaan sawijining riset anyar lan pangembangan sawise dandan technical lengkap saka wangun anyar saka peralatan mbentuk tuwung kertas.

Tipe piring tunggal 10 mesin cangkir kertas utamane nduweni karakteristik ing ngisor iki:

1. Tambah output produk rampung. Biyen bisa ngasilake 65-85 manuk saben menit, nanging saiki bisa nganti 100-110 manuk saben menit. Nalika nambah produksi, konsumsi listrik mung watara 5KW.

2, ukuran peralatan wis suda, struktur luwih cukup lan kompak, proses luwih prasaja, saka 3 turntables asli suda kanggo 1 turntable, koleksi tuwung prasaja lan trep.

3. Piso nglereni ngisor diselehake ing ngisor cetakan tuwung, lan kertas ngisor langsung di-push menyang ngisor tong minyak tuwung sawise kang Cut mati, kang bisa supaya kedadean saka ngowahi ngisor lan nambah stabilitas.

5, peralatan iki nganggo kontrol cahya contactless multi-titik switch, ndeteksi karya abnormal, éling weker fault otomatis mandeg, nglindhungi bagean mesin saka tabrakan, nambah stabilitas lan gesang mesin.

(Wigati: Kapasitas produksi nyata saka mesin dipengaruhi dening akeh faktor. Data ing ndhuwur mung kanggo referensi.)

 

(Wigati: Kapasitas produksi nyata saka mesin dipengaruhi dening akeh faktor. Data ing ndhuwur mung kanggo referensi.)




Pakan kertas
Tutup ngisor lan pinggiran crimped


Sistem penggerak CAM
Sistem feed ngisor

Tampilan produksi

Hot Tags: Mesin Pembentuk Piala Kertas Cerdas OtomatisYB-S100, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Kualitas, Rega

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.