Mesin Pembentuk Piala Kertas Sekaligus Otomatis

Mesin Pembentuk Piala Kertas Sekaligus Otomatis

Yongbo Machinery Otomatis Disposable Paper Cup Line Produksi Paper Cup Forming Machinery nganggo struktur sing ditutup kanthi lengkap, bahan sampah lan bledug ora gampang tiba ing mesin, mesin ing njero bisa tetep resik, supaya njamin operasi transmisi mekanik kanthi cepet.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Cangkir Kertas Sekaligus Otomatis Line Produksi Piala Kertas Mesin Pembentuk Informasi dhasar


Nomer model

YB-S100

merek

YongBomachinery

kacepetan

100-110 min / pcs

negara

Cina

merek dagang

Customized

Sawise didol

Nyambung

Tumpaan

Kasus Kayu

babar pisan

1 taun (alasan non-manungsa)


Yongbo Machinery otomatis Disposable Paper Cup Production Line Paper Cup Forming Machinery Machine data


Nomer model

Mesin cangkir kertas sing bisa digunakake kanthi otomatis mesin cetak cangkir kertas 100-110 film saben menit mesin cangkir kertas

Ukuran cangkir kertas

2-12oz (Mold replaceable, Max cup dhuwur: 115mm, Max ngisor jembaré: 75mm)

kacepetan operasi

100-110 PCS / min (kacepetan dipengaruhi dening ukuran cangkir, kekandelan kualitas kertas)

Bahan mentahan

Kertas dilapisi PE siji utawa kaping pindho (cocog kanggo cangkir minuman panas lan adhem)

Gram bobot saka kertas

150-350 gram saben kothak meter

voltase

50/60HZ, 380V/220V

Total daya

5 kw

Bobot reged

2500 kg

Ukuran mesin (dawa * lebar * dhuwur

2200*1350*1900mm (ukuran mesin)

900*700*2100mm (ukuran cup panrima)

Mode ikatan awak cangkir

Gelombang ultrasonik

Yongbo Machinery Otomatis Disposable Paper Cup Produksi Line Paper Cup Forming Machinery Flat tampilan



Yongbo Machinery Disposable paper cup machine mesin cetak cangkir kertas otomatis 100-110 film per menit mesin cangkir kertas introduksi produk


Katrangan mesin:
Mesin cangkir kertas minuman kadhemen Yongbo duwe kaluwihan kinerja lan kualitas dhuwur:
1. Mesin tuwung kertas iki nganggo struktur sing ditutup kanthi lengkap, bahan sampah lan bledug ora gampang tiba ing mesin, mesin ing njero bisa tetep resik, supaya njamin operasi transmisi mekanik kanthi cepet.
2, kecepatan produksi dhuwur, nganti 100-110 saben menit, bisa mlaku kanthi stabil ing 100, kinerja biaya luwih dhuwur tinimbang produk sing padha.
3, piring aluminium misahake nggunakake CAM mbukak, pangopènan lan lubrication saka divisi ditutup luwih trep lan prasaja, papan bagean transmisi mesin gedhe, gampang kanggo operate, pangopènan, kabeh aspèk luwih apik tinimbang produk padha ing pasar, bisa ngganti model padha ing pasar.

Mesin Pembentuk Piala Kertas sing Bisa Digunakake Otomatis duwe deteksi cangkir, deteksi bentuk silinder cangkir, weker kesalahan mandheg otomatis. Proses peralatan kaya ing ngisor iki: kertas ngisep â cup silinder bonding â top cup cylinder â top cup ngisor â preheating 1â preheating 2â folding bottom â knurling â rolling â cangkir sabanjure â materi panampa.
(Wigati: Kapasitas produksi nyata saka mesin dipengaruhi dening akeh faktor. Data ing ndhuwur mung kanggo referensi.)




Sepuluh stasiun tuwung awak membran
Tutup ngisor lan pinggiran crimped


Sistem penggerak CAM
Meja kerja terpadu


Tampilan produksi



Hot Tags: Mesin Pembentuk Piala Kertas Otomatis, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Kualitas, Rega

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.