Kanthi otomatis PE ditutupi Fast Food Paper Bowl Container Mesin Nggawe

Kanthi otomatis PE ditutupi Fast Food Paper Bowl Container Mesin Nggawe

Yongbo Machinery's Fully Automatic PE Coated Fast Food Paper Bowl Container Making Machine minangka mesin serbaguna sing bisa ngasilake mangkok kertas sing dilapisi PE siji-sisi utawa kaping pindho saka 20 oz nganti 60 oz. Iki ndadekake cocok kanggo produksi macem-macem mangkok kertas, kalebu mangkok kertas pasar, mangkok sarapan, mangkok mie instan, mangkok sup, mangkok kertas minuman dingin, lan liya-liyane.

Model:YB-W35

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Yongbo Machinery Kanthi otomatis PE dilapisi Fast Food Paper Bowl Wadah Nggawe Machine Pambuka

 

Mesin Pembuat Wadah Kertas Makanan Cepet PE kanthi otomatis iki nganggo sistem pelumasan lenga otomatis (sistem sirkulasi minyak kalebu motor lenga, saringan, pipa tembaga) sing ndadekake kabeh bagean obah gear bisa digunakake kanthi cepet lan nambah umur layanan. saka suku cadangãpengontrol suhu lan konverter kacepetan.Kabeh operasi mesin bisa rampung kanthi gampang dening panel ikiãMesin iki Panel kontrol kanthi saklar kualitas apik

Yongbo Machinery's Fully Automatic PE Coated Fast Food Paper Bowl Container Making Machine minangka mesin serbaguna sing bisa ngasilake mangkok kertas sing dilapisi PE siji-sisi utawa kaping pindho saka 20 oz nganti 60 oz. Iki ndadekake cocok kanggo produksi macem-macem mangkok kertas, kalebu mangkok kertas pasar, mangkok sarapan, mangkok mie instan, mangkok sup, mangkok kertas minuman dingin, lan liya-liyane.

Nalika biaya mesin lan bahan mentah bisa uga luwih dhuwur kanggo mangkok kertas dilapisi PE kaping pindho, prospek investasi njanjeni. Panjaluk wadhah kertas saya tambah akeh, utamane amarga cangkir lan wadhah plastik dilarang ing pirang-pirang wilayah. Mesin ngenggoni area cilik, kurang konsumsi listrik, mbutuhake intensitas tenaga kerja sing sithik, gampang dioperasikake (siji wong bisa ngoperasikake), lan mbutuhake investasi sing kurang lan resiko sing kurang, dadi pilihan sing cocog kanggo kulawarga utawa individu sing pengin nandur modal ing bisnis cilik utawa wirausaha.

Sakabèhé, Mesin Pembuat Wadah Kertas Mangkuk Makanan Cepet PE kanthi otomatis saka Yongbo Machinery nawakake kesempatan sing apik kanggo wong-wong sing pengin nggedhekake panjaluk kontaner kertas nalika nyuda risiko investasi lan biaya operasi.




Mesin Yongbo Kanthi Otomatis Dilapisi PE Mangkok Kertas Makanan Cepet Parameter Mesin Nggawe Wadah (Spesifikasi)

 

Model

YB-W35 mangkok kertas otomatis mbentuk mesin

Ukuran cup

20-50oz (jamur bisa diganti minangka syarat klien)

Bahan mentahan

Single/Double PE dilapisi kertas

Bobot kertas

140-350gsm

kacepetan

60-75pcs / min

Sumber daya

380V 50Hz

Total Daya

4,8 KW

Bobot

2400KG

dimensi

2450 x 1300 x 1750 mm;

L*W*H

Persyaratan tekanan udara

0.6Mpa, output: 0.6m3/menit

Mesin kudu bisa digunakake karo kompresor udara

 

Yongbo Machinery Kanthi otomatis PE dilapisi Fast Food Paper Bowl Wadah Nggawe Fitur Mesin lan Aplikasi

 

 

IkiKanthi otomatis PE ditutupi Fast Food Paper Bowl Container Mesin Nggawelinuwih:

YB-W35 cerdas medium-kacepetan kertas Bowl mbentuk mesin nduweni kaluwihan saka kinerja dhuwur, efficiency dhuwur lan kualitas dhuwur;

Badan baja integral lan sistem pelumasan lenga otomatis njamin operasi normal lan stabil mesin jangka panjang

IkiKanthi otomatis PE ditutupi Fast Food Paper Bowl Container Mesin NggaweEfisiensi energi:

Drive cam mbukak presisi dhuwur lan drive gear luwih akurat lan stabil; Servo nelusuri kertas ngisor dipakani ngunci ukuran kertas ngisor, kang èfèktif nyimpen bahan mentahan;

IkiKanthi otomatis PE ditutupi Fast Food Paper Bowl Container Mesin NggaweHumanizing:

Sistem PLC antarmuka manungsa-mesin ngontrol operasi stabil jangka panjang kabeh mesin;

 

Kanthi otomatis PE ditutupi Fast Food Paper Bowl Container Mesin Nggawe DetailsFungsi rincian lan bagéan saka proses ngecor:

Nganggo regulasi kacepetan konversi frekuensi stepless (kacepetan produksi bisa gampang diatur),

Pemantauan fotoelektrik: weker kesalahan otomatis lan ngitung.

Desain lan Pabrik cetakan miturut syarat pelanggan, lan bisa ngasilake cangkir kertas saka macem-macem spesifikasi lan ukuran kanthi ngganti cetakan kanggo entuk macem-macem produk ing siji mesin.

1. Mesin Pembuat Wadah Kertas Makanan Cepet PE kanthi otomatis iki dirancang kanggo ngowahi kertas berbentuk kipas kanthi otomatis, yaiku bentuk cangkir sing dibukak, dadi bentuk mangkuk kertas.

2. Sistem ultrasonik digunakake kanggo nggabungake tembok mangkuk kertas bebarengan.

3. Ing ngisor kanthi otomatis PE Dilapisi Fast Food Paper Bowl Container Making Machine digawe saka kertas gulung, kang otomatis panganan lan punched.

4. Ikatan saka awak Bowl lan Bowl ngisor: udhara panas ndamu iketan.

5. Knurling nuduhake proses nggawe permukaan tekstur utawa pola ing ngisor mangkuk kertas liwat gerakan mekanis sawise bagian ngisor ditempelake. Proses iki mbantu nambah gesekan ing antarane mangkok kertas lan permukaan sing dilenggahi, nyegah supaya ora slip lan nambah stabilitas.

6. Crimping nuduhake proses lempitan lan mbentuk pinggir mangkok kertas kanggo nggawe pinggiran sing lancar lan kuat. Iki digayuh liwat gerakan mekanik sing mencet lan mbentuk pinggiran mangkuk.

Desain sing ramah pangguna lan panel kontrol layar tutul sing gampang digunakake nggawe operasi mesin luwih trep lan efisien. Mesin kasebut uga duwe sistem diagnosis kesalahan sing bisa kanthi cepet ngenali lan ngrampungake masalah sing bisa kedadeyan sajrone produksi. Iki mbantu kanggo nyilikake downtime lan nambah efisiensi produksi sakabèhé. Kajaba iku, mesin kasebut nduweni desain kompak sing mbutuhake papan sing luwih sithik, saengga cocog kanggo macem-macem lingkungan produksi.


Hot Tags: Mesin Pembuat Wadah Kertas Mangkuk Makanan Cepet PE kanthi otomatis, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Kualitas, Rega

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.