Mesin Cangkir Kertas Plat Pirang Cerdas Kacepetan Tinggi
  • Mesin Cangkir Kertas Plat Pirang Cerdas Kacepetan Tinggi - 0 Mesin Cangkir Kertas Plat Pirang Cerdas Kacepetan Tinggi - 0

Mesin Cangkir Kertas Plat Pirang Cerdas Kacepetan Tinggi

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Yongbo High kacepetan pindho piring kertas mesin cup Informasi dhasar

Nomer model

YB-S180

merek

YongBomachinery

kacepetan

120-150PCS / min

negara

Cina

merek dagang

Customized

Sawise didol

Nyambung

Tumpaan

Kasus Kayu

babar pisan

1 taun (alasan non-manungsa)

Yongbo Machinery Dhuwur kacepetan pindho piring kertas tuwung mesin data Machine

Nomer model

Mesin cangkir kertas kaping pindho kanthi kacepetan dhuwur

Ukuran mangkok kertas

2-16 OZ (Cetakan bisa diganti)

kapasitas

120-150PCS / min (kacepetan dipengaruhi dening ukuran cangkir lan kekandelan kualitas kertas)

Bahan mentahan

Kertas dilapisi PE siji utawa kaping pindho (cocog kanggo mangkok minuman panas lan adhem)

Gram bobot saka kertas

150-350gsm

voltase

50/60HZ, 380V/220V

Total daya

15KW

Bobot mesin

3100KG

Ukuran mesin

2340*1435*1800mmï¼¼(Ukuran mesin¼¼)

1000*680*1500mmï¼¼(ukuran piranti transfer kertasï¼

900*900*2100ï¼¼¼Ukuran panrima cangkirï¼

Mode ikatan awak cangkir

Gelombang ultrasonik

Yongbo MachineryKacepetan dhuwur pindho piring kertas mesin cangkir Flat tampilan

Yongbo Machinery High kacepetan pindho piring kertas mesin tuwung Product introduksi

Mesin mbentuk cangkir kertas cerdas kanthi kacepetan dhuwur nggunakake pelumasan oiling kanggo nyuda nyandhang bagean mesin; Pemanasan pisanan ing papat stasiun pemanasan: pre-heating karo udhara panas ngarep ing proses kertas sing wis dipakani; dadi panas kapindho: miwiti preheating ngisor tuwung nalika awak cangkir diikat; pemanasan kaping telu: tambahake kertas ing ngisor cangkir kanggo dadi panas; panas papat: panas ngisor tuwung ing panas katelu kanggo nggawe ngisor tuwung rampung kaiket. Sawise iku, tembok cangkir digawe panas dening gelombang ultrasonik kanggo njamin stabilitas adhesi. Ing sisih ngisor tuwung wis glued dening mesin ingkang ndamel benter kanggo kaping pindho. Langkah kapisan diputer lan langkah kapindho digawe panas kanggo finalize wangun, supaya kekuatan mbentuk tuwung kertas wis apik, tutuk rolling ayu lan ukuran stabil. Kabeh proses tuwung nggunakake kontrol PLC, nggunakake photoelectric fault mripat ngawasi, servo dipakani, supaya minangka kanggo nambah kinerja peralatan, kanggo entuk operasi cepet lan stabil, realisasi saka fault mati otomatis, nyuda pegawe buruh lan nambah efisiensi, nambah safety lan stabilitas peralatan. Kanthi nyederhanakake proses nggawe tuwung, dipakani kertas, ikatan, dipakani ngisor, dipakani tuwung, dadi panas, gulung ngisor, knurling, gulung tutuk, unloading cangkir, deteksi, pancacahan otomatis lan koleksi cangkir ing siji, iku pilihan sing paling apik kanggo cangkir kertas mbentuk. !(Wigati: Kapasitas produksi nyata mesin dipengaruhi dening akeh faktor. Data ing ndhuwur mung kanggo referensi.)

Sistem feed kertas otomatis

Sistem feed kertas otomatis

Papat stasiun dadi panas

awak membran cangkir anyar

New cup membran awak tampilan Produksi


Hot Tags: Mesin Cangkir Kertas Plat Ganda Cerdas Kecepatan Tinggi, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Kualitas, Rega

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.