Mesin Piala Kertas Sekali Pakai Film Single-sisi kanthi otomatis

Mesin Piala Kertas Sekali Pakai Film Single-sisi kanthi otomatis

Yongbo bisa gawé otomatis siji / pindho sisi film nganggo kertas tuwung mesin macem-macem specifications medium kacepetan kertas tuwung mbentuk Produsèn mesin supplyproducts.Yongbo Machinery bisa gawé otomatis Single Double-sisi Film Disposable Paper Cup Machine.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Otomatis Single-sisi Film Sekali Pakai Paper Cup Machine Informasi dhasar


Nomer model

YB-S100

merek

YongBomachinery

kacepetan

100-110 min / bêsik

negara

Cina

merek dagang

Customized

Sawise didol

Nyambung

Tumpaan

Kasus Kayu

babar pisan

1 taun (alasan non-manungsa)


Yongbo Machinery Otomatis Single Double-sisi Film Disposable Paper Cup MachineData mesin


Nomer model

Bisa ngasilake mesin cangkir kertas tunggal / pindho sisi kanthi otomatis macem-macem spesifikasi saka produsen mesin pembentuk cangkir kertas kacepetan medium.

Ukuran cangkir kertas

2-12oz (Mold replaceable, Max cup dhuwur: 115mm, Max ngisor jembaré: 75mm)

kacepetan operasi

100-110 PCS / min (kacepetan dipengaruhi dening ukuran cangkir, kekandelan kualitas kertas)

Bahan mentahan

Kertas dilapisi PE siji utawa kaping pindho (cocog kanggo cangkir minuman panas lan adhem)

Gram bobot saka kertas

150-350 gram saben kothak meter

voltase

50/60HZ, 380V/220V

Total daya

5 kw

Bobot reged

2500 kg

Ukuran mesin (dawa * lebar * dhuwur

2200*1350*1900mm (ukuran mesin)

900*700*2100mm (ukuran cup panrima)

Mode ikatan awak cangkir

Gelombang ultrasonik


Yongbo Machinery Otomatis Single Double-sisi Film Disposable Paper Cup Machine tampilan Flat



Mesin Yongbo Bisa ngasilake mesin cangkir kertas tunggal / pindho sisi kanthi otomatis macem-macem spesifikasi saka produsen mesin pembentuk cangkir kertas kacepetan medium. introduksi produk


Mesin tuwung kertas Model S100 digunakake kanggo ngasilake cangkir kertas sing dilapisi PE siji-sisi lan kaping pindho. Bisa nggawe cangkir kertas ngombe kadhemen, cangkir kertas ngombe panas, cangkir kertas es krim lan wadhah kertas panganan liyane.
Sabuk conveyor kertas
Sabuk conveyor produksi minangka peralatan tambahan saka mesin pembentuk cangkir kertas. Iki dipasang ing mesin pambentuk lan digunakake kanggo transportasi potongan sektor. Bisa nyuda frekuensi nambahake kertas saben unit wektu lan entuk tujuan ngirit tenaga kerja. (Wigati: Kapasitas produksi nyata mesin kena pengaruh akeh faktor.




Sepuluh stasiun tuwung awak membran
Tutup ngisor lan pinggiran crimped


Sistem penggerak CAM
Meja kerja terpadu


Tampilan produksi



Hot Tags: Mesin Piala Kertas Sekali Pakai Film Double Sisi Otomatis, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Kualitas, Rega

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy