Mesin Pembentuk Teh Susu Cangkir Kopi Otomatis

Mesin Pembentuk Teh Susu Cangkir Kopi Otomatis

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Mesin Pembentuk Teh Susu Kopi Kedelai Otomatis saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol sing paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Otomatis Kopi Susu Cangkir Teh Susu Mesin Pembentuk Informasi dhasar


Nomer model

YB-S100

merek

YongBomachinery

kacepetan

100-110 min / bêsik

negara

Cina

merek dagang

Customized

Sawise didol

Nyambung

Tumpaan

Kasus Kayu

babar pisan

1 taun (alasan non-manungsa)


Yongbo MachineryNew mesin pembentuk cangkir kertas otomatis Cangkir kopi cangkir susu kedelai cangkir teh susu mesin pembentuk tutup kabeh awak mesin cangkir kertas sekali pakai S100 Data mesin


Nomer model

Mesin Pembentuk Cangkir Kertas Otomatis Anyar Cangkir Kopi Cangkir Susu Kedelai Cangkir Teh Susu Mesin Pembentuk Seluruh Tubuh Penutup Mesin Cangkir Kertas Sekali Pakai S100

Ukuran cangkir kertas

2-12oz (Mold replaceable, Max cup dhuwur: 115mm, Max ngisor jembaré: 75mm)

kacepetan operasi

100-110 PCS / min (kacepetan dipengaruhi dening ukuran cangkir, kekandelan kualitas kertas)

Bahan mentahan

Kertas dilapisi PE siji utawa kaping pindho (cocog kanggo cangkir minuman panas lan adhem)

Gram bobot saka kertas

150-350 gram saben kothak meter

voltase

50/60HZ, 380V/220V

Total daya

5 kw

Bobot reged

2500 kg

Ukuran mesin (dawa * lebar * dhuwur

2200*1350*1900mm (ukuran mesin)

900*700*2100mm (ukuran cup panrima)

Mode ikatan awak cangkir

Gelombang ultrasonik

Yongbo Machinery Mesin pembentuk cangkir kertas otomatis anyar Cangkir kopi cangkir susu kedelai cangkir teh susu mesin pembentuk kabeh awak tutup mesin cangkir kertas sekali pakai S100 tampilan lat



Mesin Yongbo Mesin Pembentuk Cangkir Kertas Otomatis Anyar Cangkir Kopi Cangkir Susu Kedelai Cangkir Teh Susu Mesin Pembentuk Seluruh Tubuh Penutup Mesin Cangkir Kertas Sekali Pakai S100 introduksi produk


S100 kaping pindho PE mesin tuwung kertas minangka jinis mesin otomatis multi-stasiun, iku mrodhuksi cangkir wedang kertas, cangkir es krim utawa conthong panganan shaped wadhah liwat dipakani kertas otomatis, sealing, Isi lenga, flushing ngisor, dadi panas, knurling, convex rolling, pinggiran rolling, unloading lan proses terus-terusan liyane. Mesin kasebut nggunakake konverter frekuensi kontrol program mikrokomputer, regulasi kacepetan tanpa langkah. Sumber daya: 220V-380V opsional. Kontrol otomatis nggunakake kontak kontrol cahya - kurang ngalih.
Mesin cetakan cangkir kertas S100 minangka peralatan sing cocog kanggo ngasilake cangkir PE siji lan kaping pindho. Mesin iki prasaja kanggo operate (wong), kinerja stabil, kurang lemah, efisiensi dhuwur, minangka pilihan pisanan kanggo proyek investasi lan wirausaha.
(Wigati: Kapasitas produksi nyata saka mesin dipengaruhi dening akeh faktor. Data ing ndhuwur mung kanggo referensi.)




Sepuluh stasiun tuwung awak membran
Tutup ngisor lan pinggiran crimped


Sistem penggerak CAM
Meja kerja terpadu


Tampilan produksi



Hot Tags: Mesin Pembentuk Teh Susu Kopi Otomatis, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Kualitas, Rega

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy